De grootste gids naar betonboringen

Werken voor Gobouw Betonboringen betekent werken in een professionele omgeving, samen met ons enthousiast team met vakbekwame collega’s. We bestaan altijd op zoek naar gedreven betonboorders/zagers. Hebt u interesse in een baan bij Gobouw Betonboringen en voldoet u dan ook aan het volgende profiel?

Maak kennis met ons veelzijdige dienstenpakket Stubbe kan zijn specialistisch in het boren, zagen, frezen en slopen betreffende beton en steenachtige materialen. Heeft u een project van ons dag ofwel ons klus aangaande ons jaar? Stubbe staat open voor al de wensen en projecten. Boren/betonboren Heeft u het benodigd voor een boorklus in asfalt, beton, glas, steen, hardsteen of natuursteen?

nl om uw belangstelling per e-mail te stellen. Vergeet ook niet de telefoonnummer te vermelden, dan nemen wij zo snel mogelijk aanraking met u dan ook op. Adres

We wensen daarnaast wegens dit onderstempelen, uitnemen en afvoeren betreffende grote sparingen, opdat u alles in één hand kan behouden.

Ernaast boren we grotere gaten wegens ventilatiekasten, ventilatoren in vochtige ruimten en vanwege afzuig- en dampkappen.

Hierna mag de vloer worden glad geslepen met de diamantslijpmachine. Het mag ook goed vochtig indien droog worden volbracht. Ook  behoort dit wegslijpen over oneffenheden, zoals verregende plekken of aanhechtingen tussen vloeren, tot onze mogelijkheden.

Dit vervaardigen betreffende een trapsparing naar een bovenliggende verdieping behoort verder tot de opties. De betonvloer wordt door het ingezaagd en naderhand in brokstukken gehakt.

Ook daarom zijn verschillende ziekenhuizen en instellingen vaste klant bij het. Verder kunnen we ook zorgen wegens het onderstempelen, uitnemen en afvoeren met omvangrijke sparingen, zodat u dan ook allemaal in één hand kunt behouden.

Betreffende de diesel aangedreven vloerenzaagmachine zagen we asfalt tot ons dikte over 70 centimeter. Het kan zowel voor de openbare weg indien vanwege terreinen en parkeerplaatsen.

Een specialisme van Loomans Betonboringen kan zijn het werken in afbouwsituaties. De wagens beschikken over alle voorzieningen voor zich welke nodig zijn vanwege het 'met de bron' beheersen over verontreiniging: opvangbakken, drinkwater- en stofzuigers enzovoort  en vanzelfsprekend beschikken over onze deskundige collegas de dienstbare instelling welke hiertoe nodig kan zijn.

Ongeacht iemand die u bent, hetgeen de woonplaats is, of waarom u dan ook het benodigd heeft, bij u het raakt u altijd aan het passende adres wegens boor-, zaag-, frees-, en sloopwerk. Wij voeren onze bezigheden uit vanwege: Particulieren

Via ons worden gaten geboord, ankers verlijmd en aangebracht betreffende cement gebonden mortels. Zeker wegens grote en diepe ankers is het voordeliger. Op voorraad beschikken over wij een merken Cugla en Betec.

We zagen zowel in de materialen beton, asfalt zodra steen. Na het zagen kan zijn uw ruimte onder andere te benutten vanwege: Een aanleg betreffende leidingen

In ons evenement werken daar circa 40 mensen, betreffende elk een eigen expertise. Veiligheid, kwaliteit, welzijn en de natuur ogen hoog in het vaandel. Daarom werken onze medewerkers ieder overeenkomstig een huidige wet- en regelgeving. Daar waar onze medewerkers ook wegens u dan ook met de slag more info gaan, de werkplek gaat vantevoren iedere keer netjes afgedekt worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *